Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gajovic şi Kariniauskas au făcut legea pe parchet, în victoria Oradiei contra Sibiului

Dan Oancia

Dan Oancia
04.04.2018

gajovic oradea sibiu

Victorie fără prea mari emoţii obţinută ieri de CSM CSU Oradea în sala „Antonio Alexe”, unde a întâlnit-o pe CSU Sibiu, căreia i-a marcat peste 100 de puncte.

Bihorenii au dominat pe aproape tot parcursul meciului şi s-au descătuşat în ultimul sfert, la sfârşitul căruia ecartul a fost de 26 de puncte, scor 104-78.

Goran Gajovic şi Vaidas Kariniauskas au fost printre cei care s-au evidenţiat. Primul dintre aceştia a avut 100% (7/7) reuşită la aruncările din interiorul semicercului, terminând jocul cu 23 de puncte, patru recuperări şi o pasă decisivă, în cele 25 de minute pe care le-a avut în meci, la sfârşitul cărora indicele eficienţei a fost de +26.

Kariniauskas nu s-a lăsat mai prejos. În 28 de minute, lituanianul a adunat 18 puncte în urma aruncărilor de la semi-distanţă (9/13, 69%), şase puncte din afara semicercului (2/4, 50%) şi un punct de la linia de libere, unde a fost pus de patru ori. Evoluţia sa a fost completată cu şase recuperări şi trei pase decisive, pentru un indice al eficienţei de +25.

CSM CSU Oradea va juca în etapa viitoare în deplasare, la U BT Cluj-Napoca, ce a cedat ieri în Trivale cu scorul de 78-74.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!