Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gavra, cea mai bună marcatoare de la Oradea în duelul cu BC Tymes Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
11.01.2015

Cum se așteptau cei mai mulți, CSU Oradea a înregistrat un nou eșec ieri, în cea de-a XVII-a etapă din LNBF. După o primă jumătate a meciului în care au ținut aproape, terminând la doar 6 puncte în spatele celor de la BCM Tymes Timișoara, bihorencele au avut o a doua parte dezastruoasă, în care au marcat per total doar 13 puncte, primind 51, astfel că scorul din final a fost 81-37 la gazde.

Gavra a fost cea mai bună marcatoare de la CSU Oradea. Baschetbalista echipei de pe Crișul Repede, care a evoluat aproape pe întreg parcursul jocului, a terminat cu 16 puncte și cinci recuperări. A avut un procentaj de 45% la aruncările din interiorul semicercului (5/11), respectiv 33% de „afară”, (1/3). Smith nu mai avea mult până la „double-double”, dar a încheiat cu 9 punct, șapte recuperări și o pasă decisivă. B. Smiley a fost lidera recuperărilor de la Oradea, având 10, cinci pe faza ofensivă și tot cinci pe apărare, 4 puncte și două pase decisive.

Chris, cu 5 puncte și Alford, cu 3, au completat lista marcatoarelor de la CSU Oradea, care rămâne cu doar două victorii, fiind „lanterna roșie” a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

*Foto: Szigyarto Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!