Stiri Liga I Masculin

Gaz Metan 2 trece fără probleme de CS 4You Bistrița

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
27.10.2013

Gaz Metan Mediaș 2 s-a impus pe teren propriu în fața lui CS 4You Bistrița, scor 83-50, într-un meci din cadrul etapei a 4-a a Ligii 1 Masculin.

Diferența din primul sfert, în care bistrițenii nu le-au pus probleme lui Solopa&CO, a conferit un avantaj liniștitor acestora. Medieșenii au câștigat primul sfert cu 23-4 și și-au permis să mai pună doar două puncte la difrență până la pauză, 43-22.

În repriza secundă, ambele sferturi au fost adjudecate de elevii lui Dan Popa cu 20-14, pentru ca la final tabela să indice o victorie clară, 83-50, pentru aceștia.

Vladislav Solopa a fost principalul marcator al confruntării, cu 33 de puncte, urmat de Cătălin Funar, cu 27. De remarcat este faptul că cei doi au reușit împreună mai multe puncte decât toată echipa bistrițenilor. De la CS 4You s-au remarcat Popescu, cu 21 de puncte înscrise și Andreicuț, cu 15.  

Etapa următoare, Gaz Metan 2 se deplasează la BC Timba 2, în timp ce Bistrița va juca la Cluj-Napoca, cu Universitatea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!