Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș l-a transferat pe Robertas Grabauskas

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.09.2015

Gaz Metan Mediaș se apropie de definitivarea lotului. Formația de pe Târnava Mare a ajuns la un acord cu jucătorul lituanian Robertas Grabauskas, cel care va acoperi poziția de pivot.

Robertas Grabauskas vine din Estonia de la Tallina Kalev. Pivotul originar din Lituania s-a născut pe pe 3 august 1980, măsoară 2.08 metri și cântărește 113 kilograme.

În stagiunea precedentă Grabauskas a jucat 27 de partide pentru Tallina Kalev în campionatul Estoniei cu medii statistice de 14.0 puncte, 9.0 recuperări și 1.0 pase decisive. Lituanianul a bifat 12 prezențe și în Liga Baltică în care a avut cifre de 15.8 puncte, 8.8 recuperări și 0.8 pase decisive.

De-a lungul carierei sale, Robertas Grabauskas a mai jucat la Lietkabelis în Letonia după ce în anul 2013 a absolvit în NCAA la Northwood University.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!