Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș învinge Timba Timișoara într-un meci amical

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.09.2014

Gaz Metan Mediaș a trecut de Timba Timișoara într-o partidă amicală jucată la Mediaș. Formația lui Ovidiu Teleabă a câștigat al doilea meci amical la rând, după victoria purtată în fața lui U Cluj-Napoca cu o zi în urmă. În partida cu Timba Timișoara, medieșenii a fost conduși doar după primul atac ca mai apoi să stea la cârma jocului până la final. Cea mai mare diferență a Gazului a fost de 25 de puncte. La finalul celor 40 de minute regulamentare, tabela Sălii Sporturilor din Mediaș indica scorul 78-63 (24-10, 20-20, 22-15, 12-18).

Aliaksandar Pustahvar a fost cel mai bun jucător al partidei cu 20 de puncte și 5 recuperări. Gediminas Navickas a avut și el o seară excelentă, terminată cu 17 puncte și 2 pase decisive. Niksa Nikolic a bifat la rândul său 12 puncte și 3 pase decisive.

Jozo Brkic a fost cel mai bun jucător al lui Bogdan Murărescu. Sârbul a reușit un double double de senzație, 23 de puncte și 14 recuperări. Konstantin Glazyrin a avut și el o prestație bună prin cele 16 puncte și cele 9 recuperări acumulate.

Gaz Metan Mediaș și Timba Timișoara vor mai disputa un meci de verificare, mâine 13 septembrie cu începere de la ora 17:00, la Sala Sporturilor din Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!