Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui BC Timișoara, în duelul ultimelor două clasate din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.01.2016

Gaz Metan Mediaș este gazda lui BC Timișoara în etapa a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2014/2015.

Cele două formații se întâlnesc în duelul suferinței. După 17 etape scurse din actuala stagiune de campionat, atât Gaz Metan Mediaș cât și BC Timișoara au totalizat doar două victorii. Formația de pe Târnava Mare a învins de două pe Energia Târgu Jiu în timp ce timișorenii au trecut chiar de Gaz Metan în tur și au mai obținut o victorie în fața lui CSM CSU Oradea.

În partida tur BC Timișoara s-a impus cu 92-86. În acel meci, Vujadin Subotic i-a purtat pe bănățeni spre victorie, jucător care a plecat între timp.Față de meciul tur, la Timișoara mai evoluează doar Slobodan Dundjerski, Dalibor Djapa, George Toth și Zoran Milencovici. Între timp au sosit alți 4 străini, Mladen Jeremic, Veselin Veselinov, Stefan Zivanovic și Josh Warren. Și la Gaz Metan au urmat ceva modificări, Ionuț Drăgușin înlocuindu-l pe Aleksandr Tishchenko.

Anul 2016 nu a adus nimic nou pentru cele două echipe. Gaz Metan a pierdut în fața lui SCM U Craiova și a lui Phoenix Galați, după ce în fiecare meci a făcut o primă repriză excelentă. De cealaltă parte, BC Timișoara a pierdut cu greu pe terenul lui BC Mureș și a cedat clar în ultima etapă în fieful lui U BT Cluj-Napoca.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și BC Timișoara este programată sâmbătă, 30 ianuarie cu începere de la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Mediaș. Bogdan Podat, Istvan Bertalan și Alexandru Anica sunt arbitrii care vor oficia partida, în timp ce comisar al partidei va fi domul Mihai Caraion.

foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!