Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui Phoenix Galați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.03.2016

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui Phoenix Galați în etapa cu numărul 5 din faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida de pe Târnava Mare este programată sâmbătă, 12 martie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Mediaș.

Formația condusă de Mihai Popa își joacă ultima șansă de a rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării. Gaz Metan trebuie să câștige tot și să aștepte pasul greșit al adversarilor. Gaz Metan a pierdut clar la Pitești,84-60, un duel în urma căruia putea revenicu adevărat în cărți pentru salvarea de la retrogradare.

De partea cealaltă, Phoenix Galați se duelează cu Dinamo pentru poziția a 7-a. În etapa intermediară de la mijlocul săptămânii, băieții lui Florin Nini au învins echipa bucureșteană chiar pe terenul ei, după un coș de 3 puncte al lui Jay Threatt Jr. în ultima secundă.

Gaz Metan și Phoenix Galați s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, iar de fiecare dată a avut câștig de cauză echipa de la malurile Dunării. Phoenix a câștigat la Mediaș cu scoru de 74-71, în timp ce pe teren propriu a câștigat cu 80-72.

Confruntarea de sâmbătă dintre Gaz Metan Mediaș și Phoenix Galați va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Dragoș Nicolae, Amalia Marchiș și Marius Epure.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!