Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș s-a reunit vineri, 15 august

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.08.2014

Gaz Metan Mediaș și-a reluat pregătirile vineri, 15 august, la Mediaș. Noul antrenor al medieșenilor, Ovidiu Teleabă a condus primul antrenament al formației sale. La prima ședință de pregătire, tehnicianul Mediașului nu a avut toți jucătorii la dispoziție.

La reunire au fost prezenți: Gediminas Navickas, Doug Plumb, Niksa Nikolic, Florin Popa, Ciprian Mihai, Mihai Gavrilă, Vlad Solopa și Horia Cristeian. De la reunirea lotului au lipsit Aliaksandar Pusthvar și Cătălin Funar. Primul este angrenat în preliminariile EuroBasket 2015 alături de naționala Belarusului în timp ce al doilea este accidentat.

Lotul formației medieșeni se va  pregăti în următoarele zile pe Stadionul Gaz Metan, punându-se accent în acest moment pe pregătirea fizică.

„Am început pregătirea în aer liber, am făcut primul antrenament pe stadion, am la dispozție 9 jucători, al 10-lea jucător care este sub contract cu noi, Pustahvar, reprezintă Belarusul în preliminariile pentru Campionatul European și se va alătura mai târziu lotului nostru. Săptămânile viitoare vom continua pregătirea la Mediaș, vom alterna antrenamentele atât în sală cât și în aer liber. O să punem accent pe pregătirea fizică în această primă perioadă de pregătire după care vor urma câteva meciuri de verificare la Mediaș. Ne-am propus să facem un turneu în perioada 11-12 septembrie, un turneu internațional la Mediaș iar între timp sper să mai apucăm să jucăm două meciuri amicale cu echipe din România iar după turneul nostru vom mai participa la câteva partide amicale. ” a declarat Ovidiu Teleabă pentru novatv.ro

Conform novatv.ro, Gaz Metan Mediaș va mai transfer pe parcursul acestei săptămâni doi jucători străini care evoluează pe pozițiile 4-5.

foto: novatv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!