Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan câștigă și al doilea amical cu Timba Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.09.2014

Gaz Metan Mediaș a reușit să învingă pentru a doua zi la rând pe Timba Timișoara într-o partidă amicală. Echipa oaspete a avut un debut bun de partidă și s-a instalat la conducere chiar dacă au fost lipsiți de serviciile lui Daniel Pătru și Konstantin Glazyrin. După primul sfert pe care l-a câștigat cu scorul 19-16, Timba a început să scape jocul din mână iar elevii lui Ovidiu Teleabă a reacționat foarte bine. În sfertul trei, Plumb și compania și-au crescut avansul la 18 puncte, unul suficient pentru a adjudeca partida. Scorul final după cele 40 de minute de joc a fost 81-70 (16-19, 17-12, 24-10, 24-29).

Doug Plumb a fost cel mai bun jucător al lui Gaz Metan cu cu 16 puncte și 7 recuperări. Florin Popa a terminat cu 13 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Gediminas Navickas și Ciprian Mihai au avut fiecare câte 12 puncte, primul adăugând 3 recuperări și 4 pase decisive iar cel de-al doilea, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Jozo Brkic a fost din nou cel mai bun bănățean cu 18 puncte și 6 recuperări. Leo Filip a terminat la fel ca jucătorul sârb, tot cu 18 puncte și 6 recuperări. Vedran Nakic a încheiat partida cu 11 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!