Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan dă piept cu Timba Timișoara în etapa a 12-a

Silviu Isailă

Silviu Isailă
18.12.2014

Gaz Metan Mediaș primește vineri, 19 decembrie, vizita celor de la BC Timba Timișoara într-o partidă ce contează pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Startul partidei este programat la ora 18.oo.

Gazdele vin după o victorie pe terenul celor de la Steaua CSM EximBank, scor 88-90, fiind prima echipă care reușește să se impună în fața bucureștenilor. Timișorenii vin după un meci bun pe teren propriu, în fața celor de la BC Mureș, cedând cu scorul de 72-75. Înaintea acestei partide, Gaz Metan se află pe locul 7, în timp ce Timba ocupă penultima poziție a clasamentului.

În continuare vom prezenta o comparație statistică între cele două combatante:

Istoricul confruntărilor este favorit gazdelor care s-au impus în toate cele șase partide disputate între aceste două echipe.

Ținând cont de locul din clasament și avantajul terenului propriu, putem spune că medieșenii sunt favoriți în câștigarea acestei partidei, însă partida este deschisă oricărui rezultat.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!