Stiri

Gdansk și Split se califică pe tabloul principal la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger. Știința București debutează cu victorie

Mihai Iordan

Mihai Iordan
11.08.2018

Ediția a 7-a a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger a debutat în această dimineață la @ParkLake Shopping Center, iar primele meciuri disputate au contat pentru tabloul de calificare în competiția masculină.

Gdansk Energa 3x3 din Polonia și Split Statist din Croația au câștigat cele două grupe de calificare și au avansat pe tabloul principal.

Croații de la Split au obținut două victorii înainte de limită, 22-19 cu Geneva și 21-7 cu Tbilisi Old Eagles. În cealaltă grupă, toate cele trei formații au acumulat câte o victorie, dar Gdansk Energa 3x3 s-a calificat la coșaveraj, marcând  36 de puncte, față de 32 reușite de The Hague și 30 de Winnipeg.

Gdanks a câștigat la o posesie cu Winnipeg 20-18 și s-a impus lejer în fața olandezilor din Haga, 21-16. Winnipeg a învins la limită The Hague, cu un coș în ultima secundă, însă punctele marcate nu au fost suficiente pentru canadieni pentru a avansa în faza următoare.

Meciurile de la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger continuă în această după amiază cu meciuri de pe tabloul principal la masculin și cu duelurile din competiție feminină.

În competiția feminină Știința București a debutat cu victorie în fața echipei Prague din Cehia, în timp ce Agro Squad a pierdut prima partidă susținută în fața campioanelor mondiale de la echipa Rome (Italia), scor 8-21.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate