Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas: ”Vom merge la Pitești să câștigăm”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.10.2014

BCM U Pitești primește duminică, 26 octombrie, vizita celor de la Gaz Metan Mediaș într-un meci ce constă pentru etapa  a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jucătorul oaspeților, Gediminas Navickas a prefațat această partidă și spune că este timpul ca echipa sa să câștige în fața piteștenilor.

Ne așteptăm la un meci foarte greu la Pitești, de fapt, fiecare joc este foarte greu și important pentru noi, deoarece campionatul este foarte puternic și interesant în acest an.

Cred că Piteștiul este o echipă foarte puternică și solidă în acest an, cu jucători experimentați și antrenori buni. Au demonstrat asta în meciurile de până acum și au început foarte bine acest sezon.

Respectăm Piteștiul, dar nu ne este frică de ei. Vom merge acolo pentru a câștiga și promit că va fi un joc greu pentru ei. Am pierdut două jocuri împotriva Piteștiului în Cupă. Este timpul să câștigăm!

foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!