Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Toth: “Sunt onorat să mă antrenez cu Tica și Popescu”

Marius Petri

Marius Petri
19.12.2014

În cadrul etapei cu numărul 12 din Liga Națională de Baschet Masculin, BC Timișoara se deplasează în Arena Antonio Alexe, unde întâlnește gruparea locală, CSM-U Oradea. Înaintea acestei partide, George Toth, unul dintre tinerii baschetbaliști din lotul antrenat de Dragan Petricevic, a oferit un scurt interviu cititorilor site-ului nostru:

Ce așteptări ai de la meciul cu Oradea?

Ne dorim cu toții să facem un meci cât mai bun. Dorim să legăm cât mai multe victorii, să venim pe o pantă ascendentă. Atmosfera în echipă este foarte bună, nici nu se pune problema să avem certuri între noi deoarece suntem profesioniști și tratăm fiecare meci ca atare.   

Cum crezi că va influența jocul sub panou soarta acestui meci?

Sub panou vor fi anumite dueluri care merită urmărite pentru că ambele echipe au pivoți cu experiență și de mare valoare. 

Ce părere ai despre echipa lor din acest sezon?

Anul acesta, orădenii au un lot foarte valoros, dar au și anumite probleme cu accidentările. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu îi trage în jos și mă bucură faptul acesta deoarece ne reprezintă în Europa și o fac bine.

Este important pentru voi să reveniți cu o victorie după eșecul cu Asesoft?

Înainte de a începe fiecare meci noi pornim cu gândul de a câștiga indiferent de rezultatele înregistrate în etapele anterioare. 

Cum vezi concurența pe postul de pivot din acest an având în vedere că trebuie să lupți cu jucători experimentați ca Popescu și Tica?

Pot zice că sunt onorat să mă lupt sub panou la antrenamente alături de Tica și Popescu. Numai în acest fel pot ajunge unde îmi doresc și pot căpăta încrederea necesară pentru a prinde cât mai multe minute.

Partida CSM-U Oradea vs. BC Timișoara va începe la ora 17:00 și va fi difuzată în direct de DigiSport3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!