Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Trif: „Avem opt jucători străini dintre care putem utiliza câte şase la meciurile din finală”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.05.2016

Prezent în cadrul unei conferințe de presă organizată de BC Mureș, antrenorul secund George Trif a vorbit despre finala Ligii Naționale de Baschet Masculin contra lui CSM CSU Oradea. Tehnicianul român se așteaptă la o dispută care să fac cinste acestui sport. George Trif se așteaptă la o finală echilibrată, mai ales că acum staff-ul lui BC Mureș se poate baza pe toți cei 8 jucători străini din lot:

„Toată lumea este concentrată, vrem să câştigăm fiecare meci care urmează. Va fi un duel frumos, şi sper că va face onoare baschetului. Echipele sunt echilibrate, avem şansele noastre, sperăm măcar într-o victorie la Oradea. 

În echipa noastră toţi se antrenează la parametrii maximi, inclusiv Ivan Ivanovic. Fostul căpitan şi-a revenit după problemele avute la genunchi şi de ceva timp se antrenează cot la cot cu ceilalţi tigrii şi are acceptul medicilor, poate intra oricând în echipă. La momentul actual avem opt jucători străini dintre care putem utiliza câte şase la meciurile din finală.”

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!