Stiri Cupa României Masculin

George Trif: „Suntem foarte mulțumiți de jocul prestat”

Eduard Popa

Eduard Popa
04.10.2017

george trif bc mures bcm u pitesti

BC Mureș Târgu Mureș a reușit o victorie la un punct împotriva celor de la BCM U FC Argeș Pitești, scor 73-72.

Din păcate însă pentru mureșeni, aceștia nu au putut remonta avansul de 9 puncte luat de BCM U Pitești pe teren propriu. Astfel, echipa lui Hristu Șapera se califică mai departe în Final Eight-ul Cupei României.

Antrenorul second al lui BC Mureș, George Trif, a discutat despre avantajul pe care piteștenii l-au avut datorită lotului mai echilibrat:

„Un meci foarte, foarte echilibrat. Din păcate pentru noi Piteștiul a avut o bancă mai lungă și pe final de meci s-au terminat bateriile și nu am mai putut ține același ritm ca la început, dar suntem foarte, foarte mulțumiți de atitudinea jucătorilor. Toți care au intrat pe teren și-au dorit victoria, și-au adus aportul fiecare, au respectat planul tactic impus de noi. Deși a fost foarte greu să putem să reușim să impunem un plan tactic cu cei doi jucători noi. A fost foarte scurt timpul. Suntem foarte mulțumiți de jocul prestat. Sperăm să îi recuperăm cât mai repede pe băieți și să câștigăm meciul de la Galați.”

Pentru mureșenii urmează debutul din LNBM, în compania celor de la Phoenix Galați. 

*foto: Csaba Toth

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Bravo
    Am fost mereu un fan al lui Gelu Trif. Se pare că acest fapt nu se va schimba în curînd ! Bravo ! Atitudine corectă, apărare la sacrificiu. Voi veni la sală în continuare cu plăcere !

    cu 6 ani în urmă (04.10.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș tiger76:

      De acord
      Și eu la fel! Hai BC Mureș! Huj Huj Hajrá!

      cu 6 ani în urmă (04.10.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!