Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Trif: „Trebuie să venim cu ceva nou, să-i surprindem și să ducem meciul decisiv la Sibiu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.04.2017

BC Mureș și CSU Sibiu se vor întâlni în această seară în meciul 4 al sferturilor de finală din LNBM, începând cu ora 20:00, în direct pe DigiSport 4. Mureșenii au mare nevoie de victorie pentru a rămâne în competiție, în caz contrar vor fi eliminați, iar Sibiul va juca semifinala cu Steaua CSM.

Antrenorul secund al vicecampioanei en-titre, George Trif, a vorbit despre meciul precedent pierdut cu Sibiu și despre ce urmează acum pentru Mureș. 

„Primul meci a fost unul foarte crâncen cu un angajament fizic foarte mare din ambele părți. Se vor analiza toate greșelile pe care le-am făcut și ce se poate corecta până la meciul 4. Sperăm să câștigăm acest meci, să reușim să schimbăm ceva, trebuie să venim cu ceva nou, să-i surprindem și să ducem meciul decisiv la Sibiu”, a declarat Trif.

CSU Sibiu conduce cu 2-1 la general după ce și-a adjudecat meciul 3 din „Junglă” cu 89-87, scor stabilit în urma unei reprize de prelungiri. 

*Foto: Toth Csaba

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Ciudat
    La Mures am intalnit oameni minunati, cum ar fi fostul meu prieten Adrian Husar, prof univ., au un centru medical extraordinar dar mi se pare exagerata masura, eu nu am auzit scandari indecente ale sibienilor.....asta e, numai bine.

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!