Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Tsintsadze, chemat la naționala Georgiei

Eduard Popa

Eduard Popa
24.10.2017

georgi tsintsadze georgia poli iasi

Conducătorul de joc al echipei Politehnica Iași, George Tsintsadze, a fost convocat la naționala Georgiei pentru preliminarii Campionatului Mondial din 2019. 

Potrivit polistuds,ro, Tsintsadze va merge în cantonamentul naționalei sale pe 12 noiembrie, urmând ca pe 24 și 27 Georgia să joace cu Germania la Chemnitz și cu Serbia, la Belgrad. Din grupa acestor țări mai face parte și Austria.

Tsintsadze este unul dintre cei mai galonați jucători din campionatul nostru intern. El este căpitanul naționalei Georgiei, alături de care a evoluat la patru EuroBasket, inclusiv la turneul de anul acesta. unde a petrecut aproximativ 25 de minute pe parchet în șase meciuri, cu medii de 2.8 puncte, 1.5 recuperări și 3.2 pase decisive.

Echipele din CV-ul lui Giorgi Tsintsadze includ Academy Tbilisi, Basco Batumi, Olimpi Tbilisi, MIA Academy, Kutaisi 2010 (toate din Georgia), CSKA Moscova, CSK Samara, Ural Great Perm, Dinamo Moscova (toate Rusia), Tartu Ulikook/Rock (Estonia), Donetsk, Budivelnyk Kiev (Ucraina), BCM Gravelines (Franța).

În trei meciuri de LNBM, Tsintsadze a adunat 10,3 puncte, 4,7 pase decisive și 4,3 recuperări pe întâlnire.

*foto: polistuds.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!