Stiri

Georges Darwiche a jucat primul meci cu peste 10 minute în NCAA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.12.2018

georges darwiche ncaa

Georges Darwiche a făcut pasul în vara lui 2018 către campionatul universitar nord american. Fundașul român a ajuns la Siena Saints, o echipă din Albany, New York.

Startul de sezon a fost unul dificil pentru Georges Darwiche. Fostul jucătorul de la Steaua București nu a primit prea multe minute de joc de la antrenorul Jamion Christian. În primele 6 partide în care a fost utilizat, Georges nu a petrecut mai mult de 9 minute pe parchet, la două dintre ele bifând prezența cu un singur minut jucat.

Primul meci în care a primit mai multe minute a fost cel împotriva celor de la College Charleston, când Georges Darwiche a stat 18 minute pe teren. Internaționalul nostru și-a trecut în cont 5 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și două mingi pierdute. Punctele sale au venit după 1/1 de la 2 puncte și 1/3 de la 3 puncte.

Siena Saints avea să piardă categoric meciul cu College of Charleston, scor 83-58, pe reprize 33-20, 50-30. Acest joc a avut loc marți, 18 decembrie, la Times Union Center din Albany, NY și la care au asistat 4614 de spectatori.

Siena Saints are în acest start de sezon un bilanț de 4 victorii și 7 înfrângeri. Pentru Georges Darwiche și echipa lui mai sunt două jocuri de disputat în acest sezon, cu Holy Cross în deplasare și acasă cu Cal Poly.

3 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Observatie
    Pentru ca nu e prima data cand citesc in articolele dvs. "... un record de ... victorii si ... infrangeri", in conditiile in care numarul de victorii este (clar) mai mic decat ce al infrangerilor. Notiunea de "record" desemneaza o performanta (chiar cel mai bun rezultat posibil la un moment dat), deci evident sensul e pozitiv.
    In concluzie cred ca ar trebui sa gasiti alta exprimare, de exemplu "un bilant de 4 victorii si 7 infrangeri". Eventual record ar fi fost daca vorbeam de 11 victorii si 0 infrangeri si nicio alta echipa sa nu fi avut rezultate identice cu aceasta.

    PS. Daca va deranjeaza comentariul, se poate sterge insa sper ca mesajul meu sa fie inteles... corect.

    cu 5 ani în urmă (20.12.2018) Raspunde
  • Eduard Popa :

    @pipzn
    Mulțumim de observație. Am corectat. Greșeala mea ca editor că nu am văzut. Uneori ne „americanizăm” prea mult în limbaj. :))

    Toate cele bune.

    cu 5 ani în urmă (20.12.2018) Raspunde
  • pipzn :

    Re
    Atat doar ca in engleza "records" are intelesul de "inregistrari" sau in cazul nostru (si pe site-ul euroligii), "rezultate inregistrate".

    Numai bine

    cu 5 ani în urmă (20.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!