Stiri

Georgia - Milos Pesic a semnat cu Dinamo Tbilisi

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.10.2013

Milos Pesic a ajuns la un acord cu Dinamo Tbilisi. Fostul jucător al lui CSM Oradea a început sezonul competițional 2013/14 alături de Kaposvar, însă el a fost ofertat de către echipa din capitala Georgiei.

Alături de Kaposvar, sportivul în vârstă de 29 ani a bifat patru prezențe în primul eșalon maghiar. El a avut medii de 7.7 puncte, 2.0 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.3 posesii pierdute în 21.3 minute pe meci.

Înalt de 2.05 metri, Pesic a jucat pentru Atlas în Serbia, respectiv Elba și BC Timișoara, U Mobitelco Cluj, respectiv CSM Oradea în România. El a cucerit Cupa României, a disputat alte două finale de cupă, respectiv una de campionat.

Dinamo Tbilisi este una dintre echipele finanțate din capital privat și astfel are posibilitatea de a legitima jucători străini. În momentul de față noua echipă a lui Pesic are în componență alți doi străini, câte un american și un muntenegrean.

În sezonul 2012/13, Dinamo a ocupat locul al 5-lea. De la desprinderea de Uniunea Sovietică, a cucerit trei titluri naționale (ultimul în anul 2003) și o cupă națională.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!