Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georgian Păun: “Ne putem lua revanșa”

Marius Petri

Marius Petri
24.01.2014

Farul Constanța și Timba Timișoara se vor întâlni sâmbătă la malul mării, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii Naționale. După ce în tur au pierdut fără drept de apel cu 33 – 106 , constănțenii speră la o victorie pe teren propriu, dat fiind faptul că “urșii” s-au despărțit de majoritatea jucătorilor străini din lot. Cel mai bun baschetbalist al Farului, Georgian Păun, a prefațat pentru totalbaschet.ro jocul cu timișorenii, declarând:

“Meciul cu Timba este unul dintre meciurile importante pentru noi. Este o echipă formată în mare parte din jucători români și cred că va fi un meci strâns. Ne putem lua revanșa, în tur Timba avea în componența echipei șapte străini.”

În ceea ce privește situația sa actuală și planurile pentru sezonul următor, extrema împrumutată de la BC Timișoara a afirmat:

“Mă simt bine la Farul. Joc în fiecare partidă un număr mare de minute și aste este cel mai important pentru mine. După ce voi termina meciurile cu echipa din Constanța mă voi alătura celor de la BC Timișoara, unde voi continua pregătirea.”

*sursă foto: facebook.com/BCFarul

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!