Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georgian Păun: „Sunt încrezător în victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
05.12.2015

Echipa de pe Cibin întâlnește astăzi, pe teren propriu, pe CSM-U Oradea, iar elevii lui Dan Fleșeriu sunt încrezători după cele șase victorii consecutive reușite în Liga Națională de Baschet Masculin.

Georgian Păun, jucătorul care îmbracă de mai bine de un an tricoul lui CSU Sibiu, a vorbit înaintea partidei cu Oradea despre șansele echipei sale de a se bucura de un nou succes în LNBM. 

”Oradea este o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune din campionat, cu jucători buni pe toate posturile, dar sunt încrezător în victorie, la fel ca și ceilalți colegi ai mei, pentru că am avut o serie de meciuri foarte bune care ne-au legat și, dacă vom juca exact ca o echipă, ca și până acum, atunci vom câștiga acest meci. Sperăm ca suporterii noștri să vină în număr cât mai mare la sală, așa cum au făcut-o și până acum, pentru că sunt un plus pentru noi și ne ajută foarte mult. ”, a spus Georgian Păun.

Meciul dintre CSU Atlassib Sibiu și CSM-U Oradea se joacă sâmbătă, de la ora 20, în Sala „Transilvania” și va fi transmis în direct de postul de televiziune Digi Sport.

FOTO: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!