Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Georgiana Plavițu: „Abia aştept să intru pe teren contra fostei mele echipe”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
18.03.2015

           

Fosta jucătoare a celor de la SCM CSS Craiova, Georgiana Plaivițu a prefațat pentru cititorii Tobatl Baschet meciul pe care echipa sa Nova Vita Târgu Mureș îl va disputa contra oltencelor în prima fază din play out.

Nu mai ţinem cont de ce s-a întâmplat în sezonul regulat. Mergem la victorie, deşi nu o să fie un meci uşor. Cu siguranţă Craiova va da tot ce este mai bun şi va veni să câştige. Le cunosc foarte bine şi ştiu că fiecare meci îl tratează cu seriozitate maximă. Având în vedere că primul meci este pe teren propriu, cred că avem un avantaj. Eu sper să jucăm decât două meciuri şi bineînţeles amândouă să fie câştigate de noi. Mă repet, nu va fi un meci uşor, dar cred că victoria va fi de partea noastră. Abia aştept să intru pe teren contra fostei mele echipe

Plavițu a jucat în turul campionatului 10 partide pentru SCM CSS Craiova și s-a transferat la începutul anului la formația ardeleană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!