Stiri

Germania - O nouă înfrângere pentru Gabriela Cursaru

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.10.2015

Chemcats Chemnitz înregistrează a 3-a înfrângere stagională din tot atâtea meciuri susținute în DBBL. Fetele pregătite de Amanda Davidson au cedat cu scorul de 71-74 în fața formației neînvinse până acum, Gruner Stern Keltern. Pe sferturi a fost 17-28, 17-15, 17-18, 20-14.

Gabriela Cursaru a început jocul din postura de rezervă și a evoluat 22 de minute. Fundașul internațional român a înregistrat cinci puncte, o recuperare, o pasă decisivă, o minge câștigată și una pierdută pentru 4 unități la eficiență. Punctele au venit după două aruncări marcate, din patru încercate, din interiorul semicercului de 6.75 respectiv o liberă marcată.

Pentru Chemcats și Cursaru urmează deplasarea la Halle, pe 17 octombrie, formație la care este proaspăt transferată sătmăreanca Renata Szmutku.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!