Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ghiţă Balmuş: ,,Chit că suntem tineri şi fără experienţă, încercăm să dăm totul pe teren”

Adela Ganea

Adela Ganea
21.03.2014

Fundaşul echipei CS Concordia Chiajna, Ghiţă Balmuş, speră la un meci bun contra Mediaşului, având în vedere regresul echipei adverse. Acesta s-a adaptat repede alături de noii coechipieri şi aspiră la un viitor promiţător în acest an.

,,Aşteptările mele, cât şi a colegilor mei, sunt de a juca bine, de a avea o prestaţie bună în teren, chit că suntem tineri şi fără experienţă, încercăm să dăm totul pe teren. Mediaşul e o echipă bună, cu jucători de valoare, însă faptul că au avut parte de multe accidentări în echipă se poate vedea că sunt într-un regres după un parcurs bun făcut în EuroChallenge şi  în campionatul intern, nu pot spune că au avut un sezon tocmai bun. Atmosfera dacă nu o avem, o facem şi toţi ne dorim să jucăm şi să demonstrăm că merităm să prindem minute sau un loc în echipa naţională sau, de ce nu, la un club din străinătate. Cel mai important este că toţi suntem dornici să jucăm, să învăţăm din greşeli şi să progresăm, ceea ce e un lucru bun, dat fiind faptul că la o echipă cum e Chiajna primim mai multe minute decât la un club care are ca obiectiv primele 4 locuri în clasament ”, a declarat Balmuş pentru TotalBaschet.

Fiind un membru recent al echipei Concordia, Ghiţă a evoluat vizibil de la începutul acestui sezon, dovedind mai multă eficienţă pe teren, faţă de perioada în care evolua la Steaua CSM EximBank, acolo unde, însă, nu a prins foarte multe minute de joc.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!