Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ghiţă Balmuş: "Va fi partidă cu o miză mare"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
10.02.2014

Balmus

Într-un interviu acordat site-ului nostru, fundaşul Stelei a prefaţat partida din runda a 17-a, de la Piteşti.

Cum vezi partida de la Piteşti?

Va fi partidă cu o miză mare. Piteștiul este o echipă care poate produce multe surprize anul acesta și mai ales că victoria acelei partide duce echipa spre un loc mai bun în play-off.

Crezi că acest meci este decisiv în vederea calificării în play-off?

Meciul de la Pitești ar decide cine pune punctul pe " I ", fiindcă atât noi cât și Pitești ne batem pentru un loc în play-off. Însă o victorie ne-ar asigura oarecum locul în play-off, pe când o înfrângere ne-ar îngreuna situația mult de tot.

Care ar fi aşptetările tale? 

Bineînțeles că așteptările mele sunt mari, mai ales să plecăm victorioși, cu o impresie bună, o prestație bună, un plus de motivare. Urmează o săptămână mai grea pentru noi și trebuie să fim foarte focusați pe aceste meciuri care urmează și bineînțeles sper să sa-mi ajut colegii cât și din teren.

Ce părere ai despre BCM U Piteşti?

Despre BCM U aș putea spune câte ceva și am să spun doar că formează o echipă cu cele mai multe surprize și o echipă care nu iartă atunci când le dai șansa. Antrenor român, jucători tineri români care primesc șansa de a demonstra, BCM U Pitești pune bețe-n roată, își fac jocul și luptă pentru a-și îndeplini obiectivul. Cam asta ar fi de spus pe scurt despre BCM U Pitești.

Startul întâlnirii se va da luni seară, de la ora 18:00.

foto: Steaua CSM EximBank

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!