Stiri

Ghiţa Mureşan, printre jucătorii de legendă din NBA 2k18

Eduard Popa

Eduard Popa
27.08.2017

ghita_muresan_nba2k18

Surpriză de proporţii pentru fanii baschetului din România care sunt pasionaţi de jocurile pe consolă. Ei vor putea să îl folosească şi pe singurul român care a evoluat vreodată în NBA, Ghiţă Mureşan.

Prezenţa lui Ghiţă Mureşan în NBA 2k18 vine după ce cei de la 2K Sports au creat echipe All-Time ale tuturor francizelor din NBA. De exemplu, echipa All-Time a celor de la Los Angeles Lakers e formată din Magic Johnson, Kobe Bryant, Jerry West, Kareem Abdul-Jabbar, Shaquille O'Neal, cu rezerve precum Elgin Baylor, James Worthy, Wilt Chamberlain, George Mikan sau Pau Gasol.

Baschetbalistul român va fi disponibil în cadrul echipei All-Time a celor de la Washington Wizards/Bullets. Cel mai înalt jucător din istoria NBA va fi însoţit de cel pe care l-a depăşit în acest clasament, sudanezul Manute Bol. De asemenea, printre colegii virtuali ai lui Mureşan se mai numără vedetele actuale ale lui Wizards, John Wall şi Bradley Beal, dar şi legende precum Wes Unseld, Elvin Hayes sau Chris Webber.

nba 2k18 ghita muresan

Toate echipele care vor fi disponibile sunt prezentate pe pagina de facebook a jocului. Cu toate acestea din listă lipsesc câteva nume legendare, precum Charles Barkley, Reggie Miller sau Rasheed Wallace, cu care 2K Sports nu a ajuns la un acord.

Gheorghe Mureşan a jucat timp de patru sezoane la Washington Bullets, între anii 1993-1994 şi 1996-1997. Mureşan a adunat pentru echipa din capitala SUA 276 de meciuri, cu o medie de 10,6 puncte, 6,8 recuperări şi 1,6 capace în 23,4 minute pe meci. Cel mai bun sezon al lui Ghiţă Mureşan a fost în stagiunea 1995-1996, când a strâns 14,5 puncte, 9,6 recuperări şi 2,3 capace. În acel sezon Mureşan a primit premiul de Most Improved Player. El a suferit apoi o accidentare care l-a ţinut departe de parchet timp de două sezoane. Mureşan a revenit în sezonul 1999/2000 în NBA, la New Jersey Nets, dar a mai jucat doar 30 de partide.

*foto: twitter Washington Wizards/ facebook NBA 2K

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!