Stiri Cupa României Masculin

Ghiță Balmuș: "Nu am arătat tot ce putem"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.09.2013

Fundașul echipei Steaua CSM Eximbank, Ghiță Balmuș vorbește despre meciul din primul tur al Cupei României disputat de echipa contra celor de la BC Timișoara. Deși echipa sa a pierdut cu scorul de 65-74, fundașul rămâne optimist și crede în calificare. Balmuș consideră că fundașul bănățenilor, Zlatko Jovanovic, este principala armă din trupa lui Tudor Costescu.

Cum ți s-a părut primul meci cu BC Timișoara?

Un meci în care nu am arătat tot ce putem și de ce suntem în stare, însă mai avem mult de muncit și multe de pus la punct pentru a ne atinge obiectivul.

Ce a făcut diferența?

Diferența cred ca a fost făcută la capitolul recuperări și la coșurile de 3 puncte, după cum se poate vedea și pe statistică

Ce așteptări ai de la meciul al doilea?

Un joc mai bun, o altă imagine a echipei și desigur victoria, chit ca plecăm cu un handicap de -9 cred ca putem învinge și să ne calificam în turul 2.

Ce impresie ți-a lăsat BC Timișoara?

E o echipa puternică dar nu de neînvins. Un mare plus echipei îl aduce Zlatko Jovanovic prin experienţa și valoarea lui, este unul dintre cei mai buni conducători de joc din campionatul nostru.

În partida disputată în sala Mihai Vitează, Ghiță Balmuș s-a aflat pe parchet 4 minute. În acest interval, jucătorul de 21 de ani nu a punctat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!