Stiri

Ghinion pentru naționala U18 de StreetBall la Campionatul European de la Debrecen

Eduard Popa

Eduard Popa
03.09.2017

romania 3x3 u18

Naționala României Under 18 de Streetball a avut o prestație foarte bună în cadrul Campionatului European de streetball, desfășurat în acest weeekend la Debrecen în Ungaria.

Echipa formată din Ștefan Bîrloveanu, Victor Bogdan, Alexandru Coconea și Radu Petrescu au cedat în primul lor meci, împotriva Spaniei, scor 19-13. Apoi, în a doua partidă din cadrul grupei B tricolorii mici au trecut de Italia, scor 15-13. Din păcate însă românii au ratat calificarea în fazele superioare ale competiției din cauza victoriei Italiei în fața Spaniei, scor 19-14. Astfel, românii au terminat pe locul trei în Grupa B din cauza coșaverajului.

Alex Coconea a fost cel mai bun marcator al tricolorilor, cu 12 puncte, urmat de Ștefan Bîrloveanu, cu 8 puncte, Radu Petrescu 7 și Victor Bogdan un punct.

Fanii streetball pot urmări fazele superioare ale competiției pe pagina oficială de youtube a FIBA, accesând acest link: https://www.youtube.com/watch?v=tGh03m8bnrs .

Sursa: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate