Stiri

Ghinion suprem. Derrick Rose, în fața unei noi intervenții chirurgicale

Paul Olar

Paul Olar
25.02.2015

Derrick Rose primește o nouă lovitură. Căpitanul lui Chicago Bulls a suferit o ruptură de menisc la genunchiul drept și va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Anunțul a fost făcut de oficialii trupei din Illinois în cursul dimineții de miercuri, 25 februarie. O dată a revenirii exacte a fundașului se va afla după efectuarea operației. De asemenea, accidentarea actuală a lui Rose se identifică cu cea din 2013. Atunci, baschetbalistul a ieșit din circuit din cauza unui joc ghinionist cu Portland Trail Blazers.

Totodată, în Play-Off-ul stagiunii 2011/2012, Derrick a încasat o ruptură de ligamente încrucișate. Prin urmare, sportivul a ratat aproape două stagiuni. Precedenta revenire a lui D-Rose s-a consemnat la Campionatul Mondial din Spania, acolo unde a înregistrat medii de 4.8 puncte, 1.9 recuperări și 3.1 pase decisive.

Mai mult, conducătorul de joc a prins 46 de partide în competiția curentă, remarcându-se cu statistici de 18.4 puncte, 5.0 assist-uri și 3.1 recuperări. Rose evoluează în NBA din 2008, perioadă în care a strâns un titlu de MVP, respectiv trei aparții la All Star Game.

Astfel, Chicago Bulls va fi nevoită să se descurce în Play-Off cu rezervele  Kirk Hinrich și E’Twaun Moore. Trupa lui Tom Thibodeau a acumulat 36 de victorii și 21 de înfrângeri, clasându-se pe locul trei în Conferința de Est. 

*Foto: Paul Sancya/AP Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate