Stiri

Giannis Antetokounmpo prezintă măsurile de siguranță pentru o companie aviatică (VIDEO)

Valentin Todea

Valentin Todea
13.02.2019

Vedeta celor de la Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo, trece printr-o perioadă foarte bună și din punctul de vedere al imaginii, pe lângă forma sportivă arătată pe parchet.

Baschetbalistul a fost ales de către o companie aeriană din Grecia pentru a fi protagonistul unui video în care sunt explicate măsurile de siguranță din timpul unui zbor. Clipul este realizat într-un mod inedit iar aducerea unui star NBA într-un astfel de proiect poate fi în avantajul tuturor celor implicați, promovând siguranța pasagerilor dar și imaginea părților care au colaborat la această producție. Atletul are la activ mai multe reclame până acum, arătând că se descurcă foarte bine și în rolul de actor în spoturi publicitare.

Antetokounmpo se află pe coperta ultimei ediții a celebrului joc video NBA 2K și a fost ales drept unul dintre căpitanii din All Star Game, alături de LeBron James. De asemenea, revista Forbes a anunțat că Giannis este cel mai bine plătit jucător european din NBA, iar compania de echipament sportiv Nike va lansa o pereche de pantofi dedicată acestuia în vara anului curent.

Nu în ultimul rând, sportivul de 24 de ani este subiectul unui documentar ce va avea premiera sâmbătă, 16 februarie, în timpul week-end-ului All Star. Produs de televiziunea TNT, „Finding Giannis” are o durată de aproximativ 30 de minute și prezintă povestea ascensiunii grecului în liga de baschet nord-americană.

*Foto: sportskeeda.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!