Stiri

Giannis Antetokounmpo, slam dunk de la linia de libere la primul meci de playoff din acest sezon (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
15.04.2019

Milwaukee Bucks a reușit o victorie categorică în prima rundă de playoff, în fața celor de la Detroit Pistons, scor 121-86. Fără Blake Griffin, trupa din Detroit a fost condusă pe tot parcursul meciului, diferența ajungând chiar și la 43 de puncte, la începutul reprizei secunde.

În sfertul trei, sportivul văzut drept principalul favorit pentru titlul de MVP al sezonului, Giannis Antetokounmpo, a reușit o nouă fază spectaculoasă. Sportivul grec a interceptat un turnover al adversarilor și a „decolat” de la linia de libere la coșul lui Detroit:

Giannis a terminat meciul contra lui Detroit cu 24 de puncte, 17 recuperări și 4 pase decisive, în 23:28 minute. Alți cinci colegi de-ai săi au terminat în double-digits, conduși de George Hill cu 16 puncte. De partea cealaltă singurii remarcați sunt Luke Kennard (21 de puncte) și Andre Drummond 12 puncte, 12 recuperări.

În acest sezon, Antetokounmpo are medii senzaționale, cu 27,7 puncte, 12,5 recuperări și 5,9 pase decisive în 72 de meciuri. Bucks a câștigat Conferința de Est, cu un record de 60-22. Detroit Pistons s-a calificat în playoff pe finalul sezonului regulat, cu 41-41, în dauna lui Dwyane Wade și a celor de la Miami Heat, dar și a lui Charlotte Hornets.

Următorul meci Bucks vs Pistons are loc în noaptea  de miercuri spre joi seara.

Rezultatul serii în prima rundă din playoff-ul NBA. 

*foto: captură youtube

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate