Stiri

Giordan Watson și Marcus Ginyard au debutat într-un meci oficial la CSM CSU Oradea

Andrei Ilie

Andrei Ilie
21.09.2018

giordan watson debut oradea

Primul meci oficial al sezonului pentru CSM CSU Oradea, înfrângerea cu 84-87 în fața lui Karhu Basket, a însemnat totodată și debutul într-un meci oficial al noilor veniți, Giordan Watson și Marcus Ginyard.

Giordan Watson s-a aflat pe parchet timp de 19:54 minute și a fost principala gură de foc a bihorenilor în sfertul  4, când a reușit să înscrie 14 puncte din totalul de 23 ale echipei orădene. De altfel, toate punctele înscrise de acesta s-au consemnat în ultimul sfert al partidei. Pe lângă cele 14 puncte înscrise, Watson a mai avut 2 rebound-uri, 1 assist dar și un turnover.

Cealaltă achiziție a orădenilor, Marcus Ginyard, a jucat 20:04 minute, timp în care a înscris 9 puncte, având 4/4 de la aruncările libere, 2 rebound-uri, 2 asisst-uri și un turnover.

Giordan Watson a ajuns la CSM CSU Oradea după ce în ultimul sezon a evoluat la rivala bihorenilor, U-BT Cluj Napoca. În ediția precedentă a Ligii Naționale de baschet masculin, Giordan Watson a avut medii de 13.6 puncte, 4.4 pase decisive și 2 recuperări pentru 14.3 la eficiență în 41 de partide. În FIBA Europe Cup, acesta a avut medii de 13.3 puncte, 4.0 pase decisive și 2.1 recuperări pentru 13.0 la eficiență. Sezonul petrecut la U-BT Cluj Napoca n-a fost singurul sezon pentru Watson în România. Acesta a mai evoluat timp de 2 sezoane pentru Energia Târgu Jiu. A evoluat în total în 103 partide în Liga Națională de baschet masculin și 12 în Cupa României. Are medii de 13.4 puncte, 4.9 pase decisive, 2.6 recuperări. Totodată, Watson are un procentaj de 57% la aruncările de două puncte, 37% la cele de trei puncte și 77% la aruncările libere.

Marcus Ginyard a evoluat în ultimul sezon în Macedonia, alături de Rabotnicki, echipă alături de care a câștigat campionatul Macedoniei. A avut 35 de prezențe cu medii de 15.9 puncte, 5.1 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.7 intercepții. A avut 2 prezențe în FIBA Europe Cup cu echipa macedoneană, unde a avut medii de 20 de puncte, 2.5 recuperări și 3.5 pase decisive. De-a lungul carierei, Marcus Ginyard n-a jucat la nicio echipă mai mult de un sezon. A mai evoluat pentru Ironi Nahariya (Israel, liga a 2-a), Anwil Wlocklawek(Polonia), Azovmash Mariupol(Ucraina și liga VTB), Zielona Gora(Polonia), Westchester Knicks(G-League), Panionios (Grecia), Nantes Atlantique (Franța, liga a 2-a), Energa Czarni Slupsk (Polonia).

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!