Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson: „Am avut şansa să câştigăm un trofeu, dar nu a ieşit aşa cum trebuia”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.09.2014

Energia Târgu Jiu a ratat șansa de a câștiga un nou trofeu, Supercupa României, fiind învinsă destul de clar de CSU Asesoft Ploiești cu 57-73. Giordan Watson, fundașul oltenilor, a vorbit despre meciul jucat în Sala Dinamo din București, spunând că el împreună cu coechipierii săi mai au multe de pus la punct. 

„Meciul de aseară a fost unul împotriva unei echipe foarte puternice. După meciul de aseară am observat că mai avem multe lucruri de pus la punct, în primul rând recuperările defensive. Am avut şansa să câştigăm un trofeu, dar nu a ieşit aşa cum trebuia. Jucătorii sunt pozitivi şi aşteaptă să ne uităm pe înregistrarea video pentru a vedea greşelile pe care le-am făcut şi pe care să le remediem. Mergem în Grecia să câştigăm meciurile şi apoi să câştigăm şi meciuri în campionat”, a afirmat sportivul american pentru csenergia.ro. 

Totodată, Watson a spus câteva cuvinte și despre perioada de pregătire. 

„Trebuie spus că am avut până acum un presezon productiv, cu meciuri foarte tari, cu antrenamente foarte tari. Orice jucător îşi doreşte să evolueze în presezon în faţa unor echipe ca Asesoft, Mureş sau Cluj, pentru că nu vrem să jucăm împotriva unor echipe pe care putem să le învingem uşor la 10-15 puncte diferenţă”, a declarat acesta. 

În disputa din Supercupă, baschetbalistul venit de peste ocean a jucat 33 de minute, având o prestație modestă cu 8 puncte, 2 pase decisive, 2 intercepții și 3 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 2 unități.  

*Foto: Traian Racu (frbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!