Stiri Vulturi

Giordan Watson: „Am rămas uniți și am avut un joc complet”

David Istrate

David Istrate
30.11.2018

giordan watson romania kosovo

Naționala de baschet masculin a României a câștigat meciul cu Kosovo din precalificările pentru Eurobasket 2021, scor 88-83.

Giordan Watson a fost cel mai bun marcator al echipei noastre, cu 19 puncte înscrise. La finalul partidei, conducătorul de joc s-a arătat mulțumit de faptul că echipa națională a reușit să păstreze avantajul, în ciuda revenirii kosovarilor:  

„A fost un meci greu, au jucat foarte bine în apărare, foarte incomozi. Bravo lor! Dar am stat uniți, am avut un joc complet și am reușit să câștigăm. Trebuia să ne apărăm avantajul terenului propriu. Cred că am început meciul cam încet, am avut niște aruncări care nu au intrat. Când au început să ne intre, a intrat și publicul în meci și să ne ajute și am reușit să ne asigurăm victoria.”

După acest meci, România a ajuns la o victorie din două partide. Naționala urmează să joace pe 24 februarie chiar în Kosovo, în a treia partidă din aceste precalificări.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!