Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson: „Vrem să continuăm să construim și să devenim o echipă mai bună meci de meci”

David Istrate

David Istrate
11.04.2018

giordan watson u bt sibiu

În ultima etapă, elevii lui Mihai Silvășan au obținut o victorie importantă împotriva lui CSM CSU Oradea, în urma căreia s-au apropiat de liderul CSU Sibiu. Cu toate acestea, o problemă a clujenilor în acest sezon a fost lipsa de constanță prin urmare aceștia au nevoie să câștige în fața jucătorilor lui Dan Fleșeriu.

Acest aspect a fost subliniat la conferința de presă și de Giordan Watson, baschetbalist care a fost jucătorul etapei precedente cu 20 de puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive. Sportivul de 33 de ani a menționat și câteva din obiectivele pe care el și colegii săi își doresc să le îndeplinească până la finalul campionatului.

„Este un meci important, sunt convins că cele două echipe vor fi pregătite de meci, ambele se luptă pentru primul loc și încearcă să crească în constanță joc cu joc. Este de asemenea un meci pe teren propriu, vrem constanță, vrem să continuăm să construim și să devenim o echipă mai bună meci de meci. Acesta este principalul nostru obiectiv, să fim mai buni la fiecare antrenament și mai buni la fiecare joc. Cred ca Sibiul are o bună chimie a echipei, au băieți care recuperează, care se apără, care înscriu, se înțeleg foarte bine și joacă cu o intensitate bună, sunt agresivi, totul le merge bine acum. Este Derby-ul Transilvaniei, de aici o altă încărcătură, dar noi vrem să creștem jocul nostru, avem o victorie și vrem să avem două, pe urmă trei și tot așa. Va fi interesant duelul meu cu Tyler Laser, suntem amandoi din Michigan, va fi interesant să jucăm unul împotriva celuilalt”, conform site-ului oficial al clubului clujean

În acest sezon, Giordan Watson a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale având medii de de 12.5 puncte, 2 recuperări și 4.5 pase decisive.

Baschetbalistul american și coechipierii săi vor putea fi urmăriți în direct la FRBTV, miercuri 11 aprilie, de la ora 19:00.

*foto:u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!