Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson a primit cetățenia română în ziua în care România juca ultimul meci la EuroBasket 2017

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.09.2017

Giordan Watson a primit cetățenia română, după ședința de Guven din data de 7 septembrie 2017. Această decizie a venit mult prea târziu pentru ca fundașul american să poată evolua pentru tricolori la EuroBasket 2017.

Giordan Watson s-a pregătit toată vara lui 2017 alături de echipa națională a României. El nu a putut fi trecut în lotul de jucători pentru EuroBasket 2017 și astfel s-a alăturat echipei de club, U BT Cluj-Napoca, pentru a se pregăti pentru sezonul 2017/2018. Giordan Watson va avea ocazia să reprezinte România în meciurile oficiale din calificările pentru FIBA World Cup 2019. România se va duela cu Italia, Croația și Olanda în campania de calificare pentru campionatul, care va începe în luna noiembrie a anului curent.

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Watson
    Naturalizarea lui Watson este dovada graitoare a felului cum merg treburile la noi in tara . Adica guvernul decide naturalizarea in ultima zi a preliminariilor CE de la Cluj, cum mama masii n-au fost in stare sa faca acest lucru in timp util?! Privind urmatoarele preliminarii, cea pt CM, e totusi un pas inainte, iar pt U BT o veste buna, asta-i adevarul ( stiu ca suporterii celorlalte echipe sunt invidiosi, pai sa faca si ei naturalizari, ca nu-i opreste nimeni ! ). Iar acum un al 6-lea strain, ne-ar prinde f. bine, cred eu ca si extrema .

    cu 6 ani în urmă (09.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @ vass bela
      Din cate se pare serviciile au intarziat naturalizarea. Lasa politica

      cu 6 ani în urmă (09.09.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea:

      corect
      Absolut de acord cu Vass Bela. Intreaga societate romaneasca (cu servicii cu tot) este profund caracterizata de mentalitatea lucrului facut in pripa, in al ultimul moment, cu intarzieri si amanari nesfarsite (autostrazi, spitale, legi etc). Eu personal observ ca am in oase treaba asta si ma lupt cu mine insami sa fac lucrurile la timp. Acesta este tristul adevar. Cazul Watson caracterizeaza din plin natia noastra.

      Daca suntem destepti, tragem fiecare invatatura pentru noi insine.

      cu 6 ani în urmă (09.09.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    RaduP
    Da domnule, serviciile nu fac parte din sistem ... Sau colaborare intre ministere si servicii nu trebuie sa existe ?! Ce-am afirmat, ca asa merg treburile la noi in tara nu este politica, este tristul adevar ! Daca pt matale in afara de servicii in tara totul e ok, sunteti de invidiat , sincer !

    cu 6 ani în urmă (09.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @vass
      Eu doar iti sugeram sa fim putin mai exacti. Eu nu am vazut unde ai spus "sistem" , ai avut o tinta clara. La noi totul de cacao de la presedinte la servicii.

      cu 6 ani în urmă (09.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      PS
      Si guvern (sa nu spui ca sunt partizan politic)

      cu 6 ani în urmă (09.09.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca teooo :

    Vass Bela si RaduP
    Domnilor, oricat ne-ar placea sau nu ne-ar placea actuala clasa politica si politicienii de la putere, vinovatii pentru ca nu l-am avut pe Watson trebuie cautati in alta parte. Stim de o gramada de vreme de europene, de ce s-au depus atat de tarziu actele?! Acolo e problema, nu la autoritati pentru ca nu au vrut sa grabeasca lucrurile

    cu 6 ani în urmă (10.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!