Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giurgiu a câștigat Meciul 3 al seriei cu Dinamo

Paul Olar

Paul Olar
09.05.2013

90-106
0 Statistica 3

CSȘ Giurgiu a repurtat miercuri al treilea succes consecutiv și a închis seria cu Dinamo București din manșa a doua a Play-Outului. Confruntarea a avut loc la Arena de baschet și s-a încheiat cu scorul de 90-106.

Motivate de miza încleștării, combatantele au abordat disputa cu un apetit ridicat pentru faza ofensivă. În consecință, Dinamo și CSȘ s-au întrecut în realizări pe tabela de marcaj, până la pauză conturându-se un duel cât se poate de atractiv între tandemurile Spencer Dixon & Vladimir Mihai de la gazde, respectiv Perry Petty & Cătălin Vlaicu, din partea vizitatorilor. Majoritatea punctelor au venit pe mâna baschetbaliștilor amintiți, scorul la finalul primei părți fiind de 51-50.

"Câinii" abordează mai bine repriza secundă, iar Dixon își desprinde formația la 9 lungimi în urma unui coș de la mare distanță. Giurgiuvenii reduc din diferență în actul final, unul extrem reușit de altfel pentru trupa pregătită de americanul Chris Terrell. Cătălin Vlaicu și Chris Ware profită de numeroase avantaje în spațiul de trei secunde, pe când Perry Petty dinamizează atacul "lupilor", ce pun astfel capăt unui sezon crâncen.

Aruncând o privire pe statistică, observăm că dunărenii au fost superiori la punctele înscrise din căciulă, procentajele la două puncte, libere, recuperări, pase decisive sau eficiență.

Cătălin Vlaicu a fost performerul serii, fostul baschetbalist al lui BC Mureș izbutind 34 de puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive. Perry Petty s-a remarcat de asemenea cu 34 de puncte, el strângând 9 recuperări și 8 pase decisive, iar Brian Burrell a mai avut 17 puncte. În replică, Spencer Dixon și-a trecut în cont 32 de puncte, 6 recuperări și 3 assist-uri. Vladimir Mihai a totalizat 25 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!