Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Givens şi Poole, evoluţii bune pentru Târgovişte, dar fără folos

Andrei Militaru

Andrei Militaru
20.11.2014

Sepsi SIC a dat lovitura în penultima etapă din Liga Naţională feminină, câştigând cu 62-51 pe terenul lui CSM Târgovişte. De la gazde s-au remarcat în această partidă două jucătoare, Chrissy Givens şi Prorche Cherrelle Poole (foto dreapta), care n-au putut, însă, să stăvilească forţa grupării din Covasna.

Poole a fost cea mai bună marcatoare de pe teren, la egalitate cu Jeffery de la oaspete, fiecare reuşind câte 17 puncte. Jucătoarea de la Târgovişte a avut procentaj maxim la linia de libere (3/3), 4/9 de 2 puncte, respectiv 2/6 de 3 puncte. În total, ea a stat pe teren peste 32 de minute, având 3 recuperări, o pasă decisivă şi o eficienţă de 10 unităţi.

O evoluţie la fel de bună a avut şi Givens, care a avut cea mai mare eficienţă dintre jucătoarele gazdelor, 11 unităţi. Americanca a stat pe parchetul Sălii Sporturilor peste 37 de minute, având procentaje excelente la aruncările de 2 (5/9) şi 3 (5/9) puncte şi la libere (2/2). Ea a fost lider şi la capitolul recuperări, 7 în total, reuşind 12 puncte.

Cu cele 29 de puncte înscrise împotriva lui Sepsi, Givens şi Poole nu s-au putut opune înfrângerii formaţiei lor, care a bifat al doilea eşec în 12 partide în campionat. Etapa viitoare, ultima a turului, CSM Târgovişte va primi vizita lui BCM Danzio Timişoara. 

* FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!