Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Glen Dandridge: „Suntem pregătiți, am muncit toată săptămâna pentru a ne atinge obiectivul, victoria”

Dan Oancia

Dan Oancia
07.11.2014

BC Timba Timişoara va da piept cu CSM Oradea, mâine, de la ora 18, în sala „Constantin Jude” din Timișoara. Ambele echipe au până acum doar o victorie în Liga Națională de Baschet Masculin, obținută în fața celor de la Universitatea Cluj. „Urșii” vor încerca să spargă mâine gheața și să obțină primul succes din fața orădenilor, care au cinci victorii până acum în disputele directe.

Timișorenii au primit și o veste bună înaintea disputei contra celor de la Oradea. Unul dintre cei mai importanți jucători, americanul Dandridge este recuperat pentru jocul de mâine. Suntem pregătiți, am muncit toată săptămâna pentru a ne atinge obiectivul, victoria. Am avut o problemă săptămâna trecută, dar acum sunt bine, mă simt mai bine. Oradea e o echipă bună, solidă, mulți jucători experimentați. Trebuie să ne facem jocul. Chimia e mult mai bună în cadrul echipei acum, a venit Larry Hall de două săptămâni, și am început să ne cunoaștem mai bine între noi, jocul se leagă”, a spus Glen Dandridge, conform sport9.ro.

Baschetbalistul originar din Statele Unite ale Americii are în LNBM o medie pe meci de 20.3 puncte, 5.3 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!