Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Glen Dandridge a semnat cu BC Timba Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
16.09.2014

Nevoiți să renunțe la Steve Tchiengang, oficialii echipei Timba Timișoara au izbutit un nou transfer. Potrivit paginii oficiale de facebook, “urșii” au ajuns la o înțelegere cu jucătorul Glen Dandridge.

În vârstă de 29 de ani, acesta provine din Statele Unite ale Americii. Mai exact, sportivul s-a născut în statul Virginia, evoluând la colegiu pentru Missouri, respectiv Lambuth. Imediat după absolvire, fundașul a debutat în baschetul profesionist, semnând cu Halifax Rainmen (Canada).

Ulterior, Dandridge s-a transferat la Quebec Kebs. De asemenea, jucătorul de peste ocean a mai trecut pe la Rochester Razorsharks, San Diego Surfs, Nahdat Berkane (Maroc), Belgacom Spirou, VOO Wolves Verviers-Pepinster (Belgia) și Canterbury Rams.

Nu în ultimul rând, Glen a participat alături de Orlando Magic în “Liga de vară 2013”, acolo unde a întâlnit nume precum Brooklyn Nets, Oklahoma City Thunder sau Boston Celtics. De-a lungul carierei, ultima achiziție bănățeană a câștigat campionatul Belgiei și a fost desemnată în echipa ideală “All-NAIA D1”.

Dandridge devine, așadar, al șaselea străin din efectivul lui Bogdan Murărescu. Ceilalți sunt Vedran Nakic, Nemanja Petrovic, Konstantin Glazyrin, Jozo Brkic și Mladen Sljivancanin.

 *Foto: Jonathan Drowet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!