Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Glen Dandridge nu va mai evolua la BC Timba Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
01.12.2014

BC Timba Timișoara se confruntă din nou cu probleme mari de lot. Se pare că „urșii” nu pot ierna deloc liniștiți, de vreme ce după incidentul cu americanul Michael Porrini, un alt jucător venit de pe ocean nu va mai îmbrăca maieul timișorenilor. Glen Dandridge, care s-a numărat printre cei mai importanți baschetbaliști din lotul Timbei, nu va mai evolua pentru clubul de pe Bega din pricina unor probleme la tălpi care-l împiedică să se mai antreneze.

Dandridge a fost cel mai prolific jucător al grupării antrenate de Bogdan Murărescu, având în cinci partide medii de 20.4 puncte, 5.8 recuperări, 1 pasă decisivă pe meci și 1.5 intercepții. Avem un sârb de pozițiile 1, 2. A venti astăzi la antrenament. Nu vine în perioadă de try-out, dar trebuie să treacă de vizita medicală. Voi aduce un jucător pe care îl cunosc, s-au întâmplat deja prea multe lucruri”, a declarat Bogdan Murărescu referitor la incidentele cu Porrini, potrivit oradetimiș.oradeștiri.ro.

BC Timba Timișoara trebuie să miște foarte repede pe piața transferurilor, ținând cont de găurile din lotul actual și de faptul că sâmbătă de la ora 20 vor evolua la Energia Târgu Jiu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    nu pot ierna?
    A ierna inseamna a adaposti/hrani vitele pe timp de iarna...

    Legat de subiect...oare chiar e bolnav?

    cu 9 ani în urmă (01.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!