Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Glyniadakis și Negoițescu, suspendați de Comisia de Disciplină, însă vor avea drept de joc în partida de astăzi

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.05.2015

În urma incidentelor petrecute după încheierea Meciului 3 dintre CS Energia Târgu Jiu și CSU Asesoft Ploiești din semifinalele LNBM în care au fost implicați mai mulți sportivi și oameni din staff-ul tehnic al celor două echipe, Comisia de Disciplină a hotărât suspendarea și amendarea baschetbaliștilor Andreas Glyniadakis de la Energia și Vlad Negoițescu de la CSU Asesoft. 

Totuși, în urma acestor decizii ale Comisiei de Discliplină, cele două cluburi implicate au făcut apel, iar având în vedere faptul că decizia trebuie aprobată de Biroul Federal al FRB, Andreas Glyniadakis și Vlad Negoițescu vor avea drept de joc în meciul care va începe în scurt timp, Meciul 4 al seriei din semifinală. 

În continuare vă prezentăm decizia Comisiei de Disciplină în urma incidentelor consemnate ieri la Târgu Jiu:

VIDEO. Incidentele petrecute miercuri, la Târgu Jiu, la finalul partidei dintre Energia și CSU Asesoft Ploiești, meci câștigat de gazde cu 80-78

*Foto: Cosmin Iftode (sportpictures.eu)

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    hotul striga hotii!!!
    Dumnezeule, mare! Deci tot ei provoaca si tot ei trimit memorii! Incredibil lume, incredibil cat tupeu pe acesti obraznici! Poate, totusi, dna-ul va face dreptate si asa vom scapa de aceasta povara numita ghitza-asehotii!

    cu 8 ani în urmă (07.05.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Gabby :

    Inconstienta
    "Nu stiu" cine i-a dat palma lui Zigeranovic... Poate ai vrea sa te uiti mai atent cine are chef de bataie pe parchet si ai sa descoperi ca e minunatul vostru 55.

    cu 8 ani în urmă (07.05.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    incidente
    Intr-adevar ploiestenii au provocat, dar vina cea mai mare o are grecu'. Deja nu se mai impingeau si atunci se trezeste si el sa-l provoace pe Zigeranovic. Sanctiunile sunt corecte, poate mergea chiar mai mult pentru grec pentru ca este recidivist.
    In imagini nu se vede burlacu. Pentru curiosi el plecase la cabine dupa ce il injurase copios pe un baiat care tinea statistica chiar inainte de a incepe imbulzeala. In mod sigur comisarul a fost martor pentru ca era la 2 metri de burlacu, dar, ca de obicei cu dubla masura, probabil nu a scris nimic in raport.

    cu 8 ani în urmă (08.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!