Stiri

Godri-Părău și Marshall, decisive în finalul cu Olympiacos

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.12.2017

ACS Sepsi SIC s-a impus acasă cu 59-55 în primul meci cu Olympiacos Pireu, contând pentru primul tur al play-off-ului EuroCup. La ultima pauză alb-verzile erau conduse la șase lungimi după un sfert trei în care au marcat doar 8 puncte. În ultimele zece minute campioana României a înscris 18 puncte, iar 16 dintre acestea au venit de la Annemarie Godri-Părău și Tyaunna Marshall.

Cele două jucătoare aveau în cont câte 7 puncte la ultima pauză. În sfertul patru căpitanul lui Sepsi, Annemarie Godri-Părău, a înscris 9 puncte, cu o reușită de două puncte, una de la distanță și patru de la linia de fault. Fundașul a încheiat partida cu 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, cu 16 indice al eficienței, în 31 de minute.

Tyaunna Marshall s-a accidentat la gleznă în finalul sfertului secund și șchiopăta când a ieșit din teren. A revenit pe parchet în minutul 27. În ultima perioadă de joc a fost odihnită aproximativ patru minute și a reintrat cu mai puțin de trei minute și jumătate până la final. Atunci Sepsi se apropiase la trei puncte (50-53) după tripla lui Godri-Părău, dar au fost peste două minute când nici una din echipe nu a înscris. Marshall a marcat 7 puncte la rând și fetele lui Zoran Mikes preluau conducerea cu 57-55. Americanca a încheiat partida cu 14 puncte și 6 recuperări (7 la eficiență).

De menționat și prestația Marinei Kress care a contribuit cu 7 puncte și 13 recuperări, iar echipa sa a avut +10 cu ea în teren. De asemenea, Adrienne Webb a înscris 12 puncte, cu 4 reușite de după semicerc. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!