Stiri

Golden State Warriors a suferit cel mai drastic eșec pe teren propriu în era Steve Kerr

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.03.2019

golden state warriors boston celtics

Golden State Warriors, campiona în exercițiu din NBA, a suferit un eșec usturător pe teren propriu în fața lui Boston Celtics. Formația din Massachusetts a câștigat cu 128-95 la Oracle Arena, într-un meci pe care l-a dominat încă din start.

Pentru formația din California este cel mai dur eșec suferit pe teren propriu din sezonul 2014/2015, de când banca tehnică a fost preluată de Steve Kerr, antrenorul care a adus trei titluri Golden State Warriors în patru sezoane.

Meciul a fost unul fără un istoric foarte bogat. Boston și-a creat un avantaj de 11 puncte încă din primele minute iar la pauza mare avea un ecart și mai consistent, 25 de puncte, scor 73-48. Campioana NBA nu s-a aflat nicio secundă la conducere pe durata acestui joc și chiar mai mult, a cedat și ultimele două sferturi, pentru o înfrângere la 33 de puncte diferență, 128-95.

Gordon Hayward a fost omul meciului cu 30 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, din postura de rezervă. Kyrie Irving a acumulat un double-double, 19 puncte și 11 pase decisive iar Jason Tatum a adăugat 17 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Steph Curry a terminat cu 23 de puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări pentru Warriors, în timp ce Kevin Durant a acumulat 18 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

Boston Celtics a pus astfel capăt unei serii destul de modeste. Îniantea meciului cu Golden State Warriors, echipa antrenată de Brad Stevens venea după 5 înfrângeri în ultimele 6 partide. 

*foto: yahoo sports

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!