Stiri

Golden State Warriors, favorită la casele de pariuri online înaintea primului meci al finalei de baschet

Publicitate TotalBaschet

Publicitate TotalBaschet
31.05.2017

Steph Curry doreste să repete performanța din 2015 / Foto: Bleach Report

Finala NBA demarează la finalul acestei săptămâni și opune formațiile Golden State Warriors, respectiv Cleveland Cavaliers. Primul meci al seriei este programat vineri dimineața, cu începere la ora 4:00, și va putea fi urmărit în direct la Dolce Sport. De altfel, postul de televiziune amintit va transmite toate partidele finalei.

Înaintea confruntării, entuziasmul s-a răspândit pe tot mapamondul, nu doar în Statele Unite ale Americii. Vorbim așadar despre o nouă încleștare între Stephen Curry și LeBron James. Cele două staruri s-au duelat de altfel și în ultimele două finale NBA, împărțindu-și victoriile. Cea din stagiunea 2014/2015 a fost adjudecată de Curry, în timp ce anul trecut a avut câștig de cauză LeBron. 

În ciuda eșecului, vara lui 2016 a fost electrizantă în Bay Area. Kevin Durant a decis să o părăsească pe Oklahoma City Thunder și să facă echipă cu Stephen Curry, Klay Thompson și Draymond Green. Această mutare a transformat-o pe Golden State Warriors într-o favorită certă a finalei, cel puțin în opinia pariorilor de peste ocean. Cu alte cuvinte, specialiștii din Statele Unite sunt de părere că formația lui Steve Kerr are șanse de aproape 70% să pună mâna pe un nou trofeu Larry O’Brien. În schimb, LeBron James a primit un procent de reușită de 33% pentru obținerea inelului de campion.

 Totodată, aruncând o privire peste cotele disponibile online, un succes al francizei din California în primul joc primește 1.30 din partea agențiilor de pariuri. De partea cealaltă, un eventual debut cu dreptul al lui Cavs este cotat la peste 3.55.

Jocul la casele de pariuri online are și cele mai multe avantaje. Este disponibilă o ofertă largă de pariere, se poate paria și LIVE, fără a se percepe taxe la biletele plasate. În plus, impozitul se percepe doar în momentul în care retragi suma de bani, iar evenimentele sportive pot fi urmărite live.

Dacă tot am amintit impozitul, casele de pariuri online percep doar 1% și la sume mai mari dacă retragerea se face până în primul prag de impozitare. De asemenea seciuritatea este importantă, iar fiecare cont este verificat în maxim 30 de zile de la crearea acestuia și urmând a se trimite actele necesare pentru verificarea contului, conform legii.