Stiri

Golden State Warriors se apropie la o victorie de finala NBA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.05.2017

Golden State Warriors își continuă parcursul perfect din playoff-ul NBA. Trupa din Oakland a câștigat și meciul trei al Conferinței de Vest cu San Antonio Spurs și s-a desprins la 3-0 la general.

Fără Kawhi Leonard și în acest joc, San Antonio Spurs a menținut echilibrul în prima repriză. Echipa lui Gregg Popvich a fost în avantaj doar în prima repriză, când a avut un ecart maxim de 6 puncte. Pe parcursul sfertului secund, texanii l-au pierdut și pe David Lee, cel care s-a accidentat la genunchi. Kevin Durant a rupt echilibrul după pauză, când a reușit să înscrie 19 puncte pentru echipa sa, care avea 12 puncte înaintea actului decisiv. Spurs a revenit în start de sfert decisiv, a redus diferența la două posesii, însă a fost ceva tardiv. Splash brothers aveau să spulbere orice speranță a echipei gazdă și Golden State Warriors câștiga meciul 3 cu scorul de 120-108.

Kevind Durant a fost omul meciului cu 33 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive. Stephen Curry l-a secondat cu 21 de puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive și 6 intercepții.

Manu Ginobili a fost cel mai bun jucător al lui Gregg Popovich cu 21 de puncte. LaMarcus Aldridge a terminat cu 18 puncte și 5 recuperări.

Meciul 4 al finalei Conferinței de Vest va avea loc luni tot la AT&T Arena.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate