Stiri

Golden State Warriors se desprinde la 2-0 în Finala NBA

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.06.2016

Golden State Warriors nu i-a oferit nicio șansă lui Cleveland Cavaliers în meciul 2 al Finalei NBA. Campioana în exercițiu s-a impus cu un categorci 110-77 și s-a desprins la 2-0 la general după primele jocuri disputate în Oakland.

Cleveland Cavaliers a contat doar în primul sfert din meciul, unul pe care îl câștiga cu 21-19. Splash Brothers și-au găsit mai greu cadența ofensivă, dar apoi au fost de neoprit alături de un Draymond Green în zi mare. Golden State a câștigat clar următoarele trei sferturi, pe fiecare la o diferență mai mare de 10 puncte,33-23, 30-18 și respectiv 28-15.

Draymond Green a fost omul meciului cu 28 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Stephen Curry a contribuit cu 17 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, iar Klay Thompson cu 17 puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive. Singurul jucător al lui Warriors care a atins borna celor 10 puncte marcate a fost Leandro Barbosa cu fix 10 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

LeBron James a fost aproape de un triple-double, 19 puncte, 8 recuperări și 9 pase decisive. Richard Jeffeson a adăugat 12 puncte și 5 recuperări pentru Cavs.

Golden State Warriors este prima echipă care face 2-0 în finală, după 7 ani, mai precis din 2009 încoace când Los Angeles Lakers se desprindea încă din start în fața lui Orlando Magic.

Astfel, cu două meciuri în față pentru Warriors, seria din finală se mută în Cleveland, meciul 3 fiind programat miercuri noapte cu începere de la ora 4:00, ora României.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Cleveland out!
    Dupa mine, problema Cleveland este antrenorul Lue. O fi el preferatul jucatorilor dar tehnico-tactic este prastie. Nu reactioneaza la nimic, joaca doar ce stie el si de multe ori jocul il depaseste. Daca sunteti atenti, cand e filmat in timpul meciului se uita ca prostit la actiune. Blatt are cateva clase peste Lue, pacat ca e "alb" si "nu e de-al nostru".

    O situatie putin similara cu BC Mures, unde Prakuraitis=Blatt.

    cu 7 ani în urmă (08.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!