Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic: „Când eram mic idolul meu era Pedja Stojakovic”

Valentin Todea, Bogdan Isailă

Valentin Todea, Bogdan Isailă
19.04.2019

goran gajovic

Goran Gajovic a fost unul dintre câștigătorii serii în LNBM All-Star Game. Sportivul muntenegrean legitimat la SCM U Craiova a reușit să câștige concursul de 3 puncte, după o finală decisă în prelungiri în fața lui Dragan Zekovic.

„Când am început să joc baschet, idolul meu a fost Pedja Stojakovic, cel mai bun aruncător din toată Iugoslavia. A fost visul meu de copil să câștig un concurs de 3 puncte și uite că s-a îndeplinit!”, a spus entuziasmat Gajovic, pentru totalbaschet.ro.  

De asemenea, jucătorul Craiovei a ținut să le mulțumească și celor care l-au votat în All-Star Game și să își arate recunoștința față de organizatori:

„A fost o seară grozavă. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și m-au adus la All-Star Game. Organizatorii au făcut de asemenea o treabă excelentă. Mult mai bună decât anul trecut, în Sfântu Gheorghe. Nici nu se poate compara. A fost foarte distractiv. Suntem aici mai mulți veterani. A fost o seară grozavă. Toți fanii vor să vadă spectacol și au fost multe faze de acest fel și sper că le-a plăcut meciul”, ne-a mai spus Gajo.

Team Bobe a reușit să câștige All-Star Game-ul în fața celor de la Team Kuti, scor 110-103. Goran Gajovic a reușit 20 de puncte, cu 5 recuperări și 5 pase decisive, dar și cu 8/12 din acțiune, pentru un indice al eficienței de +28.

Pentru Gajo și SCM U Craiova urmează acum duelul din prima rundă de playoff, contra celor de la SCM Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!