Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic a plecat de la CSM CSU Oradea

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
18.07.2018

goran gajovic csm csu oradea

Conducerea clubului CSM CSU Oradea a luat hotărârea de a nu continua cu Goran Gajovic și în sezonul 2018/2019, potrivit Digi24 Oradea.

Astfel, muntenegreanul rămâne cu un singur sezon pentru echipa orădeană, sezon în care a și reușit să câștige titlul Ligii Naționale de Baschet Masculin, reușită la care a adus un aport considerabil. În sezonul 2017/2018, acesta a avut medii statistice de 10.4 puncte, 3.8 recuperări și 1.3 pase decisive.

Gajovic a mai evoluat în România  în a 2-a jumătate a sezonului 2014/2015, pe tot parcursul sezonului 2015/2016 și pentru cinci etape în ediția 2016/17, făcând parte din lotul celor de la BC Mureș. Rămâne de văzut dacă baschetbalistul de pe poziția 4 va mai continua sau nu în Liga Națională de Baschet Masculin, pentru o altă echipă.

Potrivit aceleiași surse, americanul Martin Zeno este foarte aproape de a-și prelungi contractul cu CSM CSU Oradea. Dacă va semna, Martin Zeno ar fi al şaselea jucător din lotul campioanei din stagiunea precedentă care rămâne încă un sezon la Oradea.

Americanul are la activ 3 sezoane alături de CSM CSU Oradea. A ajuns în campionatul României în luna februarie a anului 2016, an în care a devenit și campion, urmând că în sezonul 2016/2017 să obțînă medalia de bronz, iar în sezonul 2017/2018 să redevină campion alături de “leii roșii”.

Până acum, CSM CSU Oradea i-a confirmat pentru sezonul viitor pe Bobe Nicolescu, Kris Richard, Arturas Valeika, Vaidas Kariniauskas și Sean Denison, dar și-a asigurat și serviciile baschetbalistului naturalizat Giordan Watson, care în sezonul precedent a evoluat la U-BT Cluj. În schimb, pe lângă Gajovic, CSM CSU Oradea a renunțat și la Andrei Mandache.

*foto: Roby Boros

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Era de asteptat. Cifrele nu au fost rele, dar Achim avea pretentii mai mari, e clar. Asta înseamnă că va veni alt jucător la pozitia 4.

    cu 5 ani în urmă (19.07.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea antiadrian.or :

    WAZER= watson zeno richard
    Daca avem WAZER consider ca avem sanse serioase la campionat si in fiba europe cup la ceva sferturi. In BCL nivelul e foarte ridicat si as estima ca in urmatorii ani nu se va califica vreo echipa romaneasca in grupe. Sper sa ma insel inca de anul acesta.

    cu 5 ani în urmă (19.07.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    drum bun!
    "Pistolera" se incadreaza la dezamagiri pentru echipa si pentru public cu o exceptie: comentatorul Salii care din motive personale (fiind amandoi sarbi, dupa cum remintea la microfon cu fiecare prilej) l-a adulat mereu... Aduceti si un sarb in echipa ca sa nu ne plece Comentatorul (ma tem sa nu vina unul mai slab - vezi TVR si comentatorii catastrofa de la Sport)!

    cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Nu
      Comentatorul sălii, Victor Mihalcea nu e sârb, că mai bajbaie el ceva în sârbă, e partea a doua. Speram să fie alături de CSM si sezonul viitor.

      cu 5 ani în urmă (19.07.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Apararea se clatinã
    Momentan cu plecarea lui Goran in aparare devenim mai lenti si pierdem din fortã. Ori cum campionatul se va juca intre trei echipe. Oradea va complecta F4.

    cu 5 ani în urmă (20.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!