Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic, prestație de excepție în meciul decisiv contra SCM Timișoara

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
07.05.2019

Goran Gajovic, prestație de excepție în meciul decisiv contra SCM Timișoara

gajovic

La finalul singurei serii din sferturile de finală ce a avut nevoie de meci decisiv, SCM U Craiova s-a impus în fața celor de la SCM Timișoara, după 40 de minute extrem de tensionate și echilibrate, cu multe schimbări de lider, scor final 62-60.

Cel mai eficient jucător al gazdelor a fost Goran Gajovic. În cele 35:39 de minute petrecute pe parchet, acesta a înregistrat procentaje de 83% la aruncările de 2 puncte(5/6) și, de asemenea, 83% la linia de libere(5/6). Deși bine cunoscut pentru precizia sa din afara semicercului și recent câștigător de concurs de 3 puncte în cadrul All Star Game-ului, muntenegreanul a avut un procentaj de doar 17% la aruncările de la mare distanță(1/6), arătând că poate contribui decisiv și la alte aspecte ale jocului.La totalul de 18 puncte, acesta a adăugat 9 recuperări( 2 ofensive ll 7 defensive ) și 5 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 27.

Printre principalii marcatori s-a regăsit și Morris Curry, care, în cele 34:43 de minute în teren, a adunat un total de 15 puncte, cu procentaje de 100% atât la aruncările de 2 puncte, cât și la linia de libere, având, de asemenea, o prestație mai slabă la aruncările de la mare distanță(2/9).La acestea a adăugat 6 recuperări și 3 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 17.

În acest sezon, jucătorul american a înregistrat medii de 13.9 puncte, 3.0 recuperări și 4.9 pase decisive, cu un season high de 24 de puncte contra BCM U Pitești, în timp ce Goran Gajovic are medii de 13.6 puncte, 6.3 recuperări și 2.8 pase decisive.

Următorul meci al celor de la SCM U Craiova va avea loc sâmbătă, 11 mai, aceștia urmând să se dueleze contra celor de la CSU Sibiu pentru un loc în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 

*SURSA foto: facebook SCM U Craiova Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!